Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto Lohja

Oletteko etsimässä uutta kumppania huolehtimaan kiinteistönhuollosta?

Tarjoamme teknisen kunnossapidon, ulkoalueiden hoidon ja yleishoidon palvelut kiinteistöille. Toimimme kiinteistön huolto-ohjelman mukaan huolto- ja korjaustarpeita ennakoiden ja kirjaamme kaikki työt kiinteistökohtaiseen huoltokirjaan.

Palvelukokonaisuuden suunnittelemme joustavasti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tutustu myös kauttamme saataviin siivouspalveluihin.

Kiinteistönhuoltoa 24/7

Palvelemme teitä kesällä ja talvella ripeästi ja luotettavasti. Päivystämme 24/7 ja takaamme, että kiinteistön alueella on turvallista liikkua ja tekniikka toimii kuten sen pitäisi toimia.

Kesällä teemme kaikki vihertyöt nurmikoiden leikkuusta pensaiden ja puiden kaatamiseen. Siivoamme pihan ja rakennuksen mahdollisista töherryksistä ja muista roskista.

Varmistamme, että tarvittavat huolto- ja kunnossapitotyöt tulevat tehdyksi ajallaan.

Ota yhteyttä päivystykseen

Lumityöt ja liukkaudenesto

Teemme talvisin lumityöt ja huolehdimme siitä, että pihalla on turvallista liikkua. Hiekoitamme pihan ja pudotamme lumet katolta.

Valvontatehtävät, remontit, ongelmapuiden kaadot ja muut ulkoalueiden huollot toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan niin pian kuin mahdollista.

Pyydämme teitä täyttämään vikailmoituksen heti tästä, kun havaitsette puutteita kiinteistön alueella.

Varmistamme, että tarvittavat huolto- ja kunnossapitotyöt tulevat tehdyksi ajallaan.

PHM Digital
Verkkopalvelumme antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille, isännöitsijälle ja kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien tahojen kesken.
Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot