Säästetään energiaa yhdessä!

Etusivu » Palvelut » Energian säästö

Energiansäästö kiinteistönhoidossa Lohja

Energiatehokas kiinteistö voi samaan aikaan olla käyttäjille miellyttävä ja toimiva ja pitää energiakustannukset kurissa. Energiatehokkuus syntyy yhteispelillä: kiinteistöstä kerätyn datan ja kiinteistönhoitajien työn yhdistelmänä. Myös kiinteistön käyttäjät voivat toiminnallaan vaikuttaa energiankulutukseen.

Taloyhtiöiden energian säästö

Energian säästäminen on asia, johon voi ottaa osaa ihan jokainen – mitä useampi säästää, sitä enemmän säästyy! Kotitalouden energian säästäminen kannattaa aloittaa isoista asioista, kuten lämmityksestä ja lämpimän veden kulutuksesta, ja edetä sitten kohti pienempiä parannuksia.

Liikekiinteistöjen energian säästö

Toimisto- tai liikekiinteistöissä energiatehokkuus tarkoittaa esimerkiksi automatiikan hyödyntämistä ja kiinteistödatan kattavaa analysointia. Järjestelmien toimintakunnosta ja oikeista säädöistä varmistuminen kannattaa tehdä säännöllisesti kiinteistötyypistä riippumatta.

Kiinteistöhuolto energian säästämisen apuna

Kiinteistöhuolto tuntee kiinteistön tekniikan ja rakennuksen ominaispiirteet ja voi siten auttaa energiatehokkuudessa. Läsnä oleva kiinteistönhoitaja tunnistaa muutostarpeet ja toteuttaa ne viivyttelemättä ja huolehtii paikan päällä, että kiinteistössä on parhaat mahdolliset olosuhteet.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot