Kiinteistöhuolto

Kiinteistönhuolto Lohja

Oletteko etsimässä uutta kumppania huolehtimaan kiinteistönhuollosta?

Tarjoamme teknisen kunnossapidon, ulkoalueiden hoidon ja yleishoidon palvelut kiinteistöille. Toimimme kiinteistön huolto-ohjelman mukaan huolto- ja korjaustarpeita ennakoiden ja kirjaamme kaikki työt kiinteistökohtaiseen huoltokirjaan.

Palvelukokonaisuuden suunnittelemme joustavasti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tutustu myös kauttamme saataviin siivouspalveluihin.

Ota yhteyttä »

Kiinteistönhuoltoa 24/7

Palvelemme teitä kesällä ja talvella ripeästi ja luotettavasti. Päivystämme 24/7 ja takaamme, että kiinteistön alueella on turvallista liikkua ja tekniikka toimii kuten sen pitäisi toimia.

Kesällä teemme kaikki vihertyöt nurmikoiden leikkuusta pensaiden ja puiden kaatamiseen. Siivoamme pihan ja rakennuksen mahdollisista töherryksistä ja muista roskista.

Varmistamme, että tarvittavat huolto- ja kunnossapitotyöt tulevat tehdyksi ajallaan.

Katso oman osoitteesi yhteystiedot »

Lumityöt ja liukkaudenesto

Teemme talvisin lumityöt ja huolehdimme siitä, että pihalla on turvallista liikkua. Hiekoitamme pihan ja pudotamme lumet katolta.

Valvontatehtävät, remontit, ongelmapuiden kaadot ja muut ulkoalueiden huollot toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan niin pian kuin mahdollista.

Pyydämme teitä täyttämään vikailmoituksen heti tästä, kun havaitsette puutteita kiinteistön alueella.

Varmistamme, että tarvittavat huolto- ja kunnossapitotyöt tulevat tehdyksi ajallaan.

Ota yhteyttä »

Jätä pika­yhteydenotto

 

Meillä kiinteistösi on osaavissa käsissä

Tutustu Purkat Oy:n esitteeseen. Saat tarkempia tietoja yrityksemme palveluista soittamalla meille. Huolehdimme piha-alueiden kunnossapidosta vuoden jokaisena ajankohtana laadusta tinkimättä.

Tutustu esitteeseen »