Ajankohtaista

Uudistunut Purkat palvelee sinua paikallisesti

ma 2. tammikuuta 2023 06.59.00

Purkat Oy ja Lojonia Palvelut Oy ovat sulautuneet ja paikalliset ammattilaiset jatkavat toimintaansa Purkat-nimen alla ja uudella ilmeellä. Päivitetty ilmeemme kertoo sen, mitä me Lohjalla ja lohjalaisille olemme.

”Palvelemme asiakkaitamme kuten tähänkin asti, reippaalla ja ripeällä otteella ja samojen tuttujen tekijöiden voimin. Lojonialaisten tultua osaksi tiimiämme, ovat osaamisemme ja resurssimme tehokaan ja laadukkaan kiinteistöpalvelun tarjoamiseksi entistäkin vahvemmalla tasolla. Tältä pohjalta on hienoa lähteä kohti käynnistyvää vuotta 2023 ja siitä pitkälle eteenpäin,” sanoo Purkat Oy:n toimitusjohtaja Juha Tonteri.

Janne Tuominen toimii jatkossa Purkatin yksikönpäällikkönä ja Kimi Harjuranta palvelupäällikkönä. Katso heidän yhteystietonsa täältä.

Uusi vuosi tuo mukanaan muutoksia myös siihen, miltä Purkat jatkossa näyttää. Yrityksen ilme on päivitetty kuvaamaan aiempaa paremmin sitä, mitä Purkat Lohjalla ja lohjalaisille on. Uuden logon osana, yhtiön paikallisuuden symbolina, loistaa energiaa ja elinvoimaa hehkuva punainen omena.

 

”Kuten asiakkaillemme tuttua lienee, on Lohja Suomen Omenakaupunki. Olemme palvelleet seudulla jo yli 40 vuoden ajan. Halusimme tuoda toimintamme keskiössä olevan paikallisuuden näkyvästi mukaan myös yrityksemme ilmeeseen. Logomme omena on lähialueella tuotettu eli vastuullinen, reilu ja yrittäjämyönteinen. Sitä on myös Purkat kiinteistöpalveluiden saralla,” Tonteri sanoo.   

Purkatin uusi ilme näkyy asiakkaille muun muassa verkkosivuilla, henkilöstön työasuissa ja kalustossa vuoden 2023 ensimmäisten viikkojen aikana. Lisäksi porraskäytävätiedotteet ja ovitarrat tullaan päivittämään uuden ilmeen mukaisiksi vuoden vaihteen jälkeen.

Kun haluat paikallisen kiinteistöhuollon pitämään huolta kotitalostasi tai kiinteistöstäsi, ota yhteyttä!

Löydät yhteystietomme täältä.